Tractari Auto Pe Platforma Anglia-Romania

Totul despre serviciile de transport auto din Anglia in Romania

Anglia face parte din topul tarilor preferate ale romanilor care muncesc in strainatate. Ofera  o gama variata de oportunitati de munca bine platite si un trai ridicat de viata. Anglia nu este populara doar din aceste considerente, ci si pentru masinile second hand pe care locuitorii tarii le ofera spre vanzare la un pret echilibrat. Astfel, serviciile de transport auto din Anglia in Romania devin tot mai solicitate.

Numarul companiilor de profil existente pe piata creste pe zi ce trece, iar calitatea serviciilor oferite se dezvolta odata cu acestea. In ultima decada, achizitia de automobile second hand castiga teren in favoarea pietei de automobile noi. Deprecierea unei masini este mult mai mica pentru una la mana a doua decat pentru una noua, motiv pentru care se opteaza pentru o solutie avantajoasa din prisma raportului calitate-pret: masina de achizitioneaza din Anglia si se aduce acasa cu ajutorul unei companii de tractari auto.

Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Germania-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ ( La adresa) Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 85€ Vezi Oferta!
4. Yani Travel L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
5. Elle Voyager Marti,J,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
6. Olimpia travel L,M,M,J,V,S,D De la 60€ (microbus) Vezi Oferta!
7. Lauer L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
8. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
9. Dany Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
10. Meyer & Meyer L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!

informati-depsre-marfuriAvantajele transportului auto pe platforma din Anglia in Romania

Nu putini sunt aceia care se intreaba cat de avantajos este transportul masinii din alta tara in Romania. Pentru a va putea face o idee generala referitoare la intreg procesul de transport auto pe platforma din Anglia in Romania, va prezentam avantajele pe care acesta le implica.

Un lucru este cert: piata de masini second hand din Anglia permite clientului alegerea modelului optim, care sa se plieze cerintelor si dorintelor personale. Pretul acestor masini este mai accesibil decat la noi in tara de cele mai multe ori, iar masinile sunt mai putin uzate. Din acest motiv, cumpararea masinii de acolo si transportarea ei acasa este complet justificata.

Odata achizitionata masina, aceasta trebuie transportata acasa. Daca ar fi ca clientul sa mearga personal sa o ridice, drumul din Anglia in Romania va fi unul obositor, ce implica oricum o serie de cheltuieli: taxa de autostrada, combustibilul, cazarea intr-un anume loc pentru odihna, opririle la restaurant etc.  De aceea este mult mai avantajos ca serviciul sa fie realizat de persoane specializate, intrucat costurile ajung sa fie cam aceleasi. La aceste costuri mai adaugam investitiile in materie de timp si oboseala.

Mai mult decat atat, firmele de tractari auto din Anglia in Romania au incheiate contracte cu diverse companii de asigurari, ce vor oferi eventualele despagubiri in eventualitatea in care apar incidente cu transporturile. Adresele de ridicare si livrare ale masinilor se stabilesc in avans, iar incarcarea si descarcarea automobilului de pe platfroma se face de o persoana experimentata in acest sens. Ridicarea si predarea masinilor se fac pe baza de asigurare CRM si proces verbal, asigurandu-va astfel ca toata activitatea se desfasoara intr-un cadru legal.

Un alt avanta al acestor servicii este strans legat de posibilitatile variate pe care cumparatorul le are la dispozitie. Acesta se poate deplasa in Anglia cu compania in cauza pentru a gasi masina potrivita si pentru a o analiza minutios, dupa care se intoarce in Romania cu autocarul, masina fiind urcata de compania in cauza pe platforma si transportata acasa. De asemenea, acesta poate contacta direct firma de transport auto Anglia Romania pentru a aduce masina pe pltaforma fara a se deplasa acolo. O alta posibilitate este sa apeleze direct o companie ce lucreaza cu dealeri si parcuri auto, care au o capacitate de incarcare mare si transporta in Romania un numar considerabil de masini la o singura cursa.

car-and-key-signal-in-rotated-squareAchizitia masinilor si tractarea lor din Anglia in Romania

Cumparatorul are posibilitatea de a opta pentru achizitionarea masinii fie direct de la proprietar, fie de la un dealer specializat. Acestea se transporta acasa fie pe platforma, fie pe „propriile roti”. Fiecare tip de achizitie prezinta avantajele si limitele sale, pe care le vom expune in ceea ce urmeaza.

Cumpararea masinii de la dealer

Marele avantaj al acestui tip de achizitie este ca intreaca documentatie se realizeaza de catre reprezentantii companiei. Dealerii nu pot oferi garantie pentru acele automobile ce se achizitioneaza pentru export, motiv pentru care este posibila o renegociere a pretului, obtinandu-se astfel reduceri semnificative de pret. Sunt necesare placute de inmatriculare de transit sau export, costul acestora variind in jur de 150 de euro.

Cumpararea masinii direct de la proprietare

Intalnirea cu proprietarul ofera cumparatorului posibilitatea de a cere toate informatiile cu privire la istoricul masinii. Pentru un plus de siguranta, se vor compara actele proprietarului cu actele masinii, in asa maniera incat sa se verifice daca acesta este intradevar proprietar pe bunul pe care il vinde. Avantajul acestui tip de achizitie este posibilitatea de negociere a pretului.

Acordati atentie actelor masinii. Verificati ca inspectiile tehnice sa fie valide, pentru ca masina sa poata obtine placutele de inmatriculare pentru export. Daca aceste certificate nu sunt valide, puteti cere o reducere de pret, intrucat obtinerea lor este responsabilitatea dumneavoastra. Principalul dezavantaj al acestui tip de achizitie este reprezentat de cheltuielile administrative mari. De asemenea, cumparatorul se supune la un oarecare risc atunci cand cumpara masina.

auction-hammer-variant-toolCele mai importante targuri auto din Anglia

Spre deosebire de Germania, ce dispune de zone renumite pentru targurile lor auto, in cazul Angliei lucrurile sunt putin diferite. Exista diverse „piete de vechituri” in marile orase, unde vanzatorii isi aduc masinile la expozitie, insa de cea mai mare popularitate se bucura website-urile de vanzari de masini. Astfel, cumparatorul analizeaza situatia pietei online, gaseste masina dorita si intra in contact cu vanzatorul. In functie de cum se inteleg, se apeleaza la o firma de tractari auto din Anglia in Romania pentru a aduce masina ascasa.

Pe de alta parte, exista nenumarati dealeri ce ofera spre vanzare masini second hand la returi avantajoase, precum: Autotrade, Cargiant, Exchange and Mart, CarWorld Supermarket, Motorcars, Quicks etc.

tagPreturi transport auto pe platforma din Anglia in Romania

Pretul mediu al unui transport auto Anglia Romania este de 400 de euro. Desigur, acesta variaza in functie de optiunea aleasa. Spre exemplu, o companie ce transporta un numar mare de masini pe o singura platforma isi va permite sa practice un pret mai mic decat o companie ce transporta o singura masina.

Desigur, sfatul nostru este sa nu tineti cont de pret atunci cand optati pentru aceste servicii, ci de profesionalismul serviciilor oferite. Asigurati-va ca transportul este asigurat in caz de accidente pe traseu, iar ridicarea se realizeaza pe baza de proces verbal. Analizati cu atentie ca firma sa functioneze in parametri legali, pentru a evita situatiile neplacute.

examActe necesare pentru inmatricularea masinii in Romania

Odata cumparata masina si transportata pe platforma auto din Anglia in Romania, aceasta trebuie inmatriculata la noi in tara. Acest proces este unul complex, ce se realizeaza la Directia de Inmatriculari pentru inmatricularea vehiculelor cumparate intracomunitar. Iata care sunt actele de care veti avea nevoie:

Fisa de inmatriculare

Aici sunt mentionate datele tehnicii ale automobilului cumparat si datele de identificare ale cumparatorului. Pe fisa de inmatriculare se va obtine o viza speciala de inscriere a masinii.

Cererea de inmatriculare

Se complteaza cu datele personale si se semneaza, dupa care se anexeaza la dosar in original, alaturi de celelalte acte.

Asigurarea obligatorie

Conditiile sunt ca aceasta sa fie intocmita pe numele solicitantului si sa dispuna de o valabilitate de minimum 6 luni. La dosar se va depune o copie a asigurarii RCA.

Dovada de plata a certificatului de inmatriculare si a taxei de inmatriculare

Ambele dovezi de plata se vor depune in original la dosar.

Decizia privind calculul de timbre de mediu si dovada achitarii taxei

Aceasta se obtine de la Administratia Financiara de pe baza careia persoana in cauza este domociliata. Se ataseaza o copie la dosar. Plata taxei se face la ANAF sau la trezorerie, iar copia acestea se anexeaza la dosar, de asemenea.

Dovada de proprietate

In functie de statutul detinut de proprietarul din Anglia, se va rezliza fie contractul de vanzare-cumparare, fie se va emite o factura fiscala. Se adauga la dosar si dovada de proprietate.

Cartea de identitate a masinii

Pe aceasta vor fi trecute datele de identificare si numarul de inmatriculare. Se emite de la Registrul Auto Roman.

Certificatul de autenticitate

Se elibereaza odata cu cartea de identitate a masinii si este valabila 60 de zile. Se elibereaza pentru masinile inmatriculate anterior in Anglia.

Dovada de efectuare ITP

Aceasta se elibereaza de la RAR.

Cartea de identitate a solicitantului

Se anexeaza la dosar o copie si originalul.

Actele de inmatriculare originale

Pe baza lor se obtine confirmarea statului ca masina poate fi inmatriculata in Romania.

Placutele cu numar de inmatriculare

Daca nu aveti placute de inmatriculare, inseamna ca aceasta a fost radiata din circulatie in Anglia si s-a adus pe platforma in Romania. La dosar se va depune documentul CMR.

Chiar daca la dosar se anexeaza diverse acte in copie, solicitantul trebuie sa dispuna si de actele in original, intrucat este posibil ca acestea sa fie solicitate la ghiseu. Petru informatii mai precise referitoare la actele necesare pentru inmatricularea masinii, nu ezitati sa comunicati cu un reprezentant al Directiei de Inmatriculari.

Transportul auto din Anglia in Romania este o solutie tot mai des adoptata de conationalii nostri. Daca sunteti interesat sa achizitionati o masina second hand din strainatate, asigurati-va ca alegeti cea mai potrivita oferta pentru dumneavoastra.

Transport persoane Italia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti si Vineri De la 80€ Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 70€ Vezi Oferta!
4. Saiztur L,M,M,J,V,S,D De la 60€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Anglia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur M,J,V,S,D De la 95€ Vezi Oferta!
3. Atlassib V,D De la 11 £ Vezi Oferta!
4. National Express (Transfer Aeroport) L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
5. Olimpia Travel J,D De la 80 £ Vezi Oferta!
6. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
7. Nicktrans Duminica De la 80 £ Vezi Oferta!
8. Latino Express L,M,M,J,V,S,D De la 80€ Vezi Oferta!
×
Coletarie Internationala | Alege cele mai bune oferte
Pozitia Nume Companie Pret Rezerva
1. Eurolines 1,5€/kg Vezi Oferta!
2. Romfour-Tur 1€/kg Vezi Oferta!
3. Atlassib 1€/kg Vezi Oferta!
4. Comati PSG 1,5€/kg Vezi Oferta!
5. Eurofratello 1,5€/kg Vezi Oferta!
6. Latino Express 1,5€/kg Vezi Oferta!
7. Gil Trans 1,5€/kg Vezi Oferta!
8. CrespoCom 1,5€/kg Vezi Oferta!
×
Curse Scandinavia | Vezi Oferta
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 130€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti De la 150€ Vezi Oferta!
3. Eurofratello Miercuri De la 140€ Vezi Oferta!
4. Comati-PSG Marti si Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Franta-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (direct la adresa) Vezi Oferta!
3. Alexa Trans Joi si Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Atlassib L,M,S De la 90€ Vezi Oferta!
5. Nicktrans Joi si Vineri De la 90€ Vezi Oferta!
6. Olimpia Travel Sambata De la 90€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Germania-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ ( La adresa) Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 85€ Vezi Oferta!
4. Yani Travel L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
5. Elle Voyager Marti,J,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
6. Olimpia travel L,M,M,J,V,S,D De la 60€ (microbus) Vezi Oferta!
7. Lauer L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
8. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
9. Dany Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
10. Meyer & Meyer L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Belgia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 99€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
3. Olimpia Travel Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Eurofratello L,M,V, S De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Olanda| Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 100€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
3. Atlassib Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Tarile Baltice |Vezi oferta!
Nume Companie Orar Pret Rezerva
Romfour Tur Joi si Duminica (la 2 saptamani) De la 130€ Vezi Oferta!
×

Logo Firma

Nume Firma

  • Eurolines Romania

Orar

  • L,M,M,J,V,S
    Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata

Rating

Pret

  • De la 70€

Dotari

  • Priza Aer Conditionat Wifi
×