Transport international de persoane Norvegia – Romania

Totul despre transportul de persoane cu autocarul pe ruta Norvegia – Romania

Norvegia este o tara cunoscuta in randul romanilor care cauta de munca in strainatate in primul rand datorita nivelului inalt de trai pe care il ofera cetatenilor sai si strainilor care isi cauta un loc de munca mai bine platit decat si-au putut gasi in tara natala. Norvegia, de altfel, este si gazda a circa 7000 de romani care muncesc intre hotarele sale, in ciuda distantei mari dintre Romania si tara nordica.

Un numar mare dintre acesti romani aleg sa calatoreasca acasa de mai multe ori pe an folosindu-se de serviciile de transport international cu autocarul puse la dispozitia lor de numeroase companii din domeniu. Ruta Norvegia – Romania nu este la fel de aglomerata precum cursele care fac legatura intre tara noastra si Anglia, Franta, Italia, Spania sau Germania, dar conditiile de confort, preturile mici si facilitatile de care se bucura pasagerii raman aceleasi.

In plus fata de conationalii nostri care muncesc in Norvegia, aceasta tara din nordul Europei este frecventata foarte des si de turistii romani atrasi de obiectivele turistice (un exemplu poate fi capitala Oslo), de activitatile de care se pot bucura aici si de minunatele peisaje pe care aceasta tara indepartata le ofera. Pasionatii de istorie au si ei ce descoperi aici, Norvegia avand o istorie fascinanta care implica, in primul rand, faimosii vikingi.

Turistii, la randul lor, se indrepta tot mai des catre serviciile de transport de persoane cu autocarul pentru calatoriile dus intors dintre tara noastra si Norvegia, motiv pentru care este bine sa va rezervati din timp biletul de calatorie.

Curse Scandinavia | Vezi Oferta
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 130€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti De la 150€ Vezi Oferta!
3. Eurofratello Miercuri De la 140€ Vezi Oferta!
4. Comati-PSG Marti si Sambata De la 120€ Vezi Oferta!

cta

suitcaseLimite de greutate pentru bagaje in autocar pe ruta Norvegia – Romania

Companiile care ofera transport international de persoane pe ruta Norvegia – Romania sunt preferate de persoanele care trebuie sa transporte bagaje cu o greutate mare. Aceste bagaje, in mod normal, nu sunt acceptate de catre companiile aeriene. In cele ce urmeaza va vom oferi cateva informatii orientative cu privire la greutatea bagajelor permise la bordul autocarelor:

 1. De obicei, companiile de transport vor permite pasagerilor lor transportul a unul sau doua bagaje gratuite, care nu trebuie sa depaseasca impreuna greutatea de 45 kilograme. Acestea, desigur, sunt bagajele de cala, care vor fi depozitate in cala autocarului sau in remorca special destinata acestui scop.
 2. Pe langa aceste bagaje mari, de cala, veti mai putea lua cu dvs si unul mic, de mana, care nu trebuie sa fie mai greu de 5 kilograme. In el va recomandam sa transportati lucruri esentiale pe durata calatoriei: mancare, bautura, documente, dispozitive electronice si orice alte bunuri de care nu va puteti lipsi.
 3. Pasagerii insotiti de copii trebuie sa stie ca multe companii de transport permit si acestora sa fie insotiti de bagaje. Mai precis, copiii cu varsta mai mica de 3 ani vor avea dreptul la maxim 10 kilograme in mod gratuit, in timp ce copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani vor avea dreptul la bagaje cu o greutate maxima de 25 kilograme.
 4. In cazul in care veti avea nevoie sa transportati mai multe bagaje decat limita gratuita impusa de compania de transport, veti putea face acest lucru in schimbul achitarii unei taxe de 1-2 Euro pentru fiecare kilogram depasit. Acest lucru, insa, se va putea realiza doar daca mai exista spatiu liber in compartimentul de calatorie.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca aceste informatii au caracter orientativ, deoarece fiecare firma isi poate seta diverse reguli in functie de tipul autocarelor pe care le detine. Din acest motiv va incurajam sa discutati cu reprezentantii companiei daca stiti ca aveti anumite cerinte speciale legate de greutatea bagajelor dvs.

clockDurata medie a unei calatorii cu autocarul intre Norvegia si Romania

Nu putem sti cu certitudine care va fi durata calatoriei dvs, dat fiind faptul ca nu cunoastem orasele de plecare si sosire, dar in cele ce urmeaza vom determina durata medie a unei calatorii intre Norvegia si Romania calculand distantele dintre cele mai importante puncte de plecare norvegiene si capitala tarii noastre, Bucuresti.

 • Oslo – Bucuresti: 31 h
 • Moss – Bucuresti: 30 h
 • Bergen – Bucuresti: 37 h
 • Lillehammer – Bucuresti: 32 h
 • Sarpsborg – Bucuresti: 30 h
 • Hamar – Bucuresti: 32 h

Iata, asadar, ca durata medie a unei asemenea calatorii este de 32 ore, ceea ce inseamna ca Norvegia se inscrie cu succes pe lista celor mai indepartate destinatii europene pentru romani.

business (2)Documente necesare pentru calatoria intre Norvegia si Romania

Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori din Romania in Norvegia sau invers, dar va trebui sa aveti asupra dvs cartea de identitate sau pasaportul. Aceste documente, totodata, vor trebui sa fie in stare de validitate si sa nu prezinte urme puternice de uzura. Autoritatile din orice tara pe care o tranzitati in calatoria dvs va pot cere sa va legitimati, iar documentele aflate in stare proasta pot crea anumite probleme nedorite.

icon (3) interfaceLimite pentru bunurile ce pot fi transportate pe ruta Norvegia – Romania

Lucrurile pe care trebuie sa le aveti in bagajele dvs atunci cand calatoriti cu autocarul intre Norvegia si Romania trebuie sa fie conforme cu legislatia europeana si cu legile din fiecare tara pe care o tranzitati.

Va recomandam sa nu transportati arme albe sau de foc, munitie, animale vii, produse provenite de la animale pe cale de disparitie, obiecte care incalca drepturile de autor, narcotice sau alte lucruri interzise de lege. In ceea ce priveste produsele din tutun si bauturile alcoolice, este necesar sa tineti cont de restrictiile specificate mai jos:

interface

Cantitatea maxima permisa pentru produsele din tutun

 • 800 de tigari
 • 400 de tigari de foi, de 3 grame fiecare
 • 200 de trabucuri
 • 1 kilogram de tutun

icon (3)

Cantitatea maxima permisa pentru bauturile alcoolice

 • 10 litri de bauturi alcoolice cu o concentratie peste 22%
 • 20 litri de bauturi alcoolice cu o concentratie mai mica de 22%
 • 90 de litri de vin
 • 60 de litri de vin spumant
 • 110 litri de bere

Tineti cont de faptul ca aceste cantitati reprezinta maximul permis pentru fiecare pasager cu varsta peste 18 ani. Cu alte cuvinte, daca aveti asupra dvs 1 kilogram de tutun nu mai puteti transporta alte produse din tutun. Acelasi principiu se aplica si bauturilor alcoolice.

Alte sfaturi utile

Va recomandam sa tineti cont si de urmatoarele sfaturi pentru a va bucura de o calatorie lipsita de peripetii.

Acordati o atentie sporita documentelor
pasaportActele pe care le aveti asupra dvs trebuie tratate cu maxima atentie, deoarece ele va asigura libera trecere intre tarile pe care trebuie sa le tranzitati. Pastrati originalele intr-un loc sigur si faceti copii de siguranta pentru acestea.
Cumparati o asigurare de calatorie
people (1)Asigurarile de calatorie va pot scuti de multe probleme in cazul unor evenimente neplacute care pot sa apara pe parcursul calatoriei dvs. Cel mai bun lucru la aceste asigurari este faptul ca nu presupun costuri mari, dar se dovedesc a fi foarte utile atunci cand aveti nevoie de ele.
Nu intarziati la imbarcare
romania-germaniaVa recomandam sa ajungeti cu cel putin 30 de minute inainte de plecare la punctul de intalnire cu autocarul pentru a avea timpul necesar sa va plasati bagajele si sa va ocupati locul in autocar.
Respectati regulile firmei de transport
peaceFiecare companie de transport dispune de un set de reguli pe care pasagerii care aleg sa-i foloseasca serviciile se angajeaza sa le cunoasca si sa le respecte pe toata durata colaborarii. Aceste reguli sunt destinate asigurarii unei calatorii confortabile tuturor pasagerilor, iar lucrurile pe care le interzic, de obicei, sunt consumul de bauturi alcoolice la bordul autocarelor, fumatul in compartimentul de calatorie sau manifestarea comportamentelor violente la adresa altor pasageri ori a angajatilor companiei.
Pastrati chitantele si facturile bunurilor transportate
business (1)Va recomandam sa pastrati asupra dvs toate chitantele sau facturile bunurilor pe care le transportati, deoarece se pot dovedi foarte utile in cazul unui control care poate sa apara oricand pe parcursul calatoriei dvs. Daca este posibil, asadar, va recomandam sa nu aruncati dovezile de achizitie si sa le prezentati in cazul unui control amanuntit al autoritatilor.
Alegeti cu atentie firma de transport

buttonCompaniile de transport sunt numeroase, motiv pentru care s-a creat o competitivitate foarte benefica pentru pasageri, deoarece conditiile de transport sunt foarte bune, preturile sunt mici iar confortul este sporit. Cu toate acestea, exista anumite diferente intre firmele de transport care ar putea sa conteze mai mult pentru dvs. Analizati cu atentie mai multe oferte inainte de a va decide.

Daca inca nu sunteti convinsi ca transportul international de persoane este varianta potrivita pentru dvs, va aducem in atentie cateva avantaje de care veti beneficia: preturi mici, conditii moderne de transport, autocare dotate cu numeroase facilitati si limite mari de greutate pentru bagajele pe care le transportati.

Transport persoane Italia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti si Vineri De la 80€ Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 70€ Vezi Oferta!
4. Saiztur L,M,M,J,V,S,D De la 60€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Anglia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur M,J,V,S,D De la 95€ Vezi Oferta!
3. Atlassib V,D De la 11 £ Vezi Oferta!
4. National Express (Transfer Aeroport) L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
5. Olimpia Travel J,D De la 80 £ Vezi Oferta!
6. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
7. Nicktrans Duminica De la 80 £ Vezi Oferta!
8. Latino Express L,M,M,J,V,S,D De la 80€ Vezi Oferta!
×
Coletarie Internationala | Alege cele mai bune oferte
Pozitia Nume Companie Pret Rezerva
1. Eurolines 1,5€/kg Vezi Oferta!
2. Romfour-Tur 1€/kg Vezi Oferta!
3. Atlassib 1€/kg Vezi Oferta!
4. Comati PSG 1,5€/kg Vezi Oferta!
5. Eurofratello 1,5€/kg Vezi Oferta!
6. Latino Express 1,5€/kg Vezi Oferta!
7. Gil Trans 1,5€/kg Vezi Oferta!
8. CrespoCom 1,5€/kg Vezi Oferta!
×
Curse Scandinavia | Vezi Oferta
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 130€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti De la 150€ Vezi Oferta!
3. Eurofratello Miercuri De la 140€ Vezi Oferta!
4. Comati-PSG Marti si Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Franta-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (direct la adresa) Vezi Oferta!
3. Alexa Trans Joi si Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Atlassib L,M,S De la 90€ Vezi Oferta!
5. Nicktrans Joi si Vineri De la 90€ Vezi Oferta!
6. Olimpia Travel Sambata De la 90€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Germania-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ ( La adresa) Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 85€ Vezi Oferta!
4. Yani Travel L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
5. Elle Voyager Marti,J,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
6. Olimpia travel L,M,M,J,V,S,D De la 60€ (microbus) Vezi Oferta!
7. Lauer L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
8. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
9. Dany Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
10. Meyer & Meyer L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Belgia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 99€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
3. Olimpia Travel Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Eurofratello L,M,V, S De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Olanda| Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 100€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
3. Atlassib Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Tarile Baltice |Vezi oferta!
Nume Companie Orar Pret Rezerva
Romfour Tur Joi si Duminica (la 2 saptamani) De la 130€ Vezi Oferta!
×

Logo Firma

Nume Firma

 • Eurolines Romania

Orar

 • L,M,M,J,V,S
  Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata

Rating

Pret

 • De la 70€

Dotari

 • Priza Aer Conditionat Wifi
×