Transport international de persoane Olanda-Romania

Transport international de persoane cu autocarul pe ruta Olanda – Romania

Olanda este cu siguranta una dintre cele mai cunoscute tari din Europa, atat din punct de vedere turistic cat si in ceea ce priveste oportunitatile de pe piata muncii cautate de catre conationalii nostri. Supranumita si Tara Lalelelor datorita impactului pe care laleaua a avut-o asupra societatii olandeze de-a lungul timpului, Olanda gazduieste mai mult de 17000 de romani care si-au cautat si au gasit diferite locuri de munca intre granitele sale.

Mare parte dintre acesti romani viziteaza tara natala de cel putin doua ori pe an, pentru a se reuni cu familia si prietenii, iar un numar semnificativ dintre ei aleg sa calatoreasca cu autocarul, prin intermediul serviciilor de transport international de persoane oferite pe ruta Olanda – Romania si invers de numeroase companii.

In ciuda faptului ca nu este o ruta la fel de populara precum cele care se indreapta sau vin dinspre Anglia, Franta, Italia, Spania ori Germania, traseul Olanda – Romania este foarte aglomerat si datorita turistilor ce doresc sa viziteze Tara Lalelelor si aleg sa faca acest lucru cu autocarul. Din acest motiv ar trebui sa luati in considerare pregatirea din timp a calatoriei dvs pentru a va asigura ca prindeti locuri disponibile in perioada dorita.

Transport persoane Olanda| Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 100€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
3. Atlassib Sambata De la 120€ Vezi Oferta!

suitcaseLimite de greutate pentru bagaje in autocar pe ruta Olanda – Romania

Unul dintre avantajele oferite de catre serviciile de transport cu autocarul este faptul ca bagajele pe care le transportati cu dvs pot avea o greutate mult mai mare decat cele permise la bordul avioanelor. Acest lucru se poate dovedi foarte util, de exemplu, pentru romanii care muncesc in strainatate si care se intorc acasa cu numeroase cadouri pentru cei dragi.

 1. Companiile de transport care efectueaza curse pe ruta Olanda – Romania vor permite pasagerilor lor sa aduca la bord unul sau doua bagaje care pot avea greutatea maxima de 45-50 de kilograme. Vorbim aici, desigur, despre bagajele mari, de cala, ce vor fi depozitate in compartimentul special amenajat din cala autocarului sau in remorca acestuia, daca masina este prevazuta cu una.
 2. Bineinteles, pe langa aceste bagaje mari vi se va permite si calatoria cu un bagaj de dimensiuni mici, de mana, care nu trebuie sa aiba o greutate mai mare de 5 kilograme. Aceasta greutate, desi mica, este suficienta pentru transportul unor lucruri esentiale pe parcursul calatoriei, cum ar fi mancarea, bautura, documentele sau dispozitivele electronice de care aveti nevoie.
 3. Copiii cu varsta sub 3 ani vor putea avea si ei un maxim de 10 kilograme de bagaje, in timp ce copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani vor putea transporta un maxim de 25 de kilograme de bagaje.
 4. Daca reprezentantii firmei de transport considera ca exista spatiu suficient veti putea chiar sa si depasiti aceste limite de greutate in cazul in care aveti nevoie. Desigur, va trebui sa achitati o taxa de 1-2 Euro pentru fiecare kilogram extra, dar este o solutie foarte des aleasa de catre cei ce au nevoie sa transporte mai multe bunuri in calatoria lor.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca aceste informatii au caracter orientativ, astfel incat ele pot sa difere de la o companie la alta. Fiecare firma are libertatea de a-si seta propriile reguli, motiv pentru care va incurajam sa discutati aceste detalii inainte de a face rezervarea, mai ales daca aveti anumite nevoi specifice care ar trebui satisfacute.

clockDurata medie a unei calatorii cu autocarul intre Olanda si Romania

In aceasta sectiune calculam durata medie a unei calatorii cu autocarul intre Olanda si Romania tinand cont de cele mai importante puncte de plecare olandeze si de capitala Romaniei, Bucuresti.

–           Amsterdam – Bucuresti: 24 h

–           Eindhoven – Bucuresti: 23 h

–           Utrecht – Bucuresti: 23 h

–           Haga – Bucuresti: 24 h

–           Groningen – Bucuresti: 22 h

–           Haarlem – Bucuresti: 24 h

–           Rotterdam – Bucuresti: 24 h

–           Breda – Bucuresti: 23 h

Iata, asadar, ca o durata medie a unei astfel de calatorii este de 23,3 ore. Pentru a afla cu exactitate cat va dura calatoria dvs va recomandam sa cereti aceste informatii de la compania de transport, deoarece acest lucru depinde in foarte mare masura de orasele de plecare si sosire pe care le alegeti.

business (2)Documente necesare pentru calatoria intre Olanda si Romania

Olanda si Romania sunt tari membre ale Uniunii Europene, motiv pentru care nu se impune prezenta vizei de calatorie intre aceste doua state. Documentele de care aveti nevoie sunt cartea de identitate sau pasaportul romanesc.

Aveti insa grija ca aceste documente sa se afle in stare de valabilitate si sa nu prezinte urme de uzura puternice. Acest ultim aspect ar putea sa va creeze probleme in caz de control la granite sau in timp ce tranzitati tarile dintre Olanda si Romania.

icon (3) interfaceBunuri ce pot fi transportate pe ruta Olanda – Romania

Tineti cont de faptul ca bagajele pe care le transportati cu dvs nu trebuie sa contina lucruri interzise de autoritatile olandeze si romane. In aceasta categorie intra bunuri precum arme albe sau de foc, narcotice, animale vii sau moarte pe cale de disparitie, munitie de orice fel, bunuri care incalca drepturile de autor etc.

De asemenea, este important sa nu transportati produse din tutun sau bauturi alcoolice in cantitati mari, cu scop comercial, deoarece acestea vor fi confiscate la granita. Iata cateva informatii mai detaliate despre aceste aspecte:

interface

Restrictii privind produsele din tutun de care trebuie sa tineti cont:

Puteti calatori cu maxim:

 • 800 de tigari
 • 400 de tigari de foi (maxim 3 grame fiecare)
 • 200 de trabucuri
 • 1 kilogram de tutun

icon (3)

Cantitatea maxima permisa pentru bauturile alcoolice:

Aveti voie in bagaje cu maxim:

 • 10 litri de bauturi alcoolice cu o concentratie mai mare de 22%
 • 20 litri de bauturi alcoolice cu o concentratie mai mica de 22%
 • 90 de litri de vin
 • 69 de litri de vin spumant
 • 110 litri de bere

Este foarte important sa retineti faptul ca cifrele de mai sus reprezinta maximul permis pentru fiecare persoana adulta care calatoreste in tarile din Uniunea Europeana. Spre exemplu, daca transportati 800 de tigari nu mai puteti avea alte produse din tutun asupra dvs.

Autoritatile din orice granita europeana au libertatea de a confisca aceste bunuri in cazul in care cantitatile lor sunt suspecte de uz comercial. Din acest motiv va recomandam sa nu transportati bauturi alcoolice sau produse din tutun decat pentru uzul propriu.

cta

Alte sfaturi utile

Va invitam sa tineti cont si de sfaturile de mai jos pentru a va asigura ca aveti parte de o calatorie lipsita de probleme.

Planuiti calatoria din timp

timeDupa cum am mentionat si mai sus, cursele cu autocarul pe ruta Olanda – Romania sunt suficient de aglomerate pentru ca pasagerii ce lasa rezervarea biletului pe ultima suta de metri sa riste sa nu mai gaseasca loc in autocar. Din acest motiv va indemnam sa achizitionati sau sa rezervati biletul de calatorie cu cel putin doua saptamani inainte de ziua plecarii.

Pastrati asupra dvs chitantele bunurilor cumparate

business (1)In masura in care acest lucru este posibil, va recomandam sa pastrati chitantele si facturile bunurilor pe care le transportati. Acestea se pot dovedi de mare folos in cazul unui control amanuntit al autoritatilor.

Nu intarziati la imbarcare

romania-germaniaSositi cu cel putin 30 de minute inainte de ora plecarii pentru a va inregistra bagajele si pentru a va ocupa locul in autocar. Companiile de transport trebuie sa respecte un program bine stabilit pentru ca toti pasagerii sa ajunga la timp, motiv pentru care nu se va putea intarzia plecarea pentru pasagerii care nu respecta orele impuse.

Respectati regulile companiei de transport

peaceFiecare firma de transport cu autocarul dispune de un set de reguli creat cu scopul de a asigura tuturor pasagerilor o calatorie civilizata si confortabila. Va recomandam sa va familiarizati cu aceste reguli care pot include, printre altele, interzicerea consumului de bauturi alcoolice pe durata calatoriei, interzicerea fumatului in autocar sau manifestarea comportamentelor violente la adresa altor pasageri ori a reprezentantilor companiei.

Aveti grija la documente

pasaportVa recomandam sa pastrati toate documentele utile pe parcursul calatoriei intr-un loc sigur si aflat la indemana. Un loc foarte bun poate fi bagajul de mana pe care il aveti cu dvs in compartimentul de calatorie. De asemenea, este o idee buna si realizarea de copii pentru toate actele dvs, pe care le puteti tine intr-un loc separat de originale.

Transportul cu autocarul pe ruta Olanda – Romania sau orice alta ruta din Europa este foarte potrivit pentru persoanele ce cauta preturi accesibile, conditii de confort moderne si limite mari de greutate pentru bagajele transportate.

Transport persoane Italia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti si Vineri De la 80€ Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 70€ Vezi Oferta!
4. Saiztur L,M,M,J,V,S,D De la 60€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Anglia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur M,J,V,S,D De la 95€ Vezi Oferta!
3. Atlassib V,D De la 11 £ Vezi Oferta!
4. National Express (Transfer Aeroport) L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
5. Olimpia Travel J,D De la 80 £ Vezi Oferta!
6. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
7. Nicktrans Duminica De la 80 £ Vezi Oferta!
8. Latino Express L,M,M,J,V,S,D De la 80€ Vezi Oferta!
×
Coletarie Internationala | Alege cele mai bune oferte
Pozitia Nume Companie Pret Rezerva
1. Eurolines 1,5€/kg Vezi Oferta!
2. Romfour-Tur 1€/kg Vezi Oferta!
3. Atlassib 1€/kg Vezi Oferta!
4. Comati PSG 1,5€/kg Vezi Oferta!
5. Eurofratello 1,5€/kg Vezi Oferta!
6. Latino Express 1,5€/kg Vezi Oferta!
7. Gil Trans 1,5€/kg Vezi Oferta!
8. CrespoCom 1,5€/kg Vezi Oferta!
×
Curse Scandinavia | Vezi Oferta
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 130€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti De la 150€ Vezi Oferta!
3. Eurofratello Miercuri De la 140€ Vezi Oferta!
4. Comati-PSG Marti si Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Franta-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (direct la adresa) Vezi Oferta!
3. Alexa Trans Joi si Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Atlassib L,M,S De la 90€ Vezi Oferta!
5. Nicktrans Joi si Vineri De la 90€ Vezi Oferta!
6. Olimpia Travel Sambata De la 90€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Germania-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ ( La adresa) Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 85€ Vezi Oferta!
4. Yani Travel L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
5. Elle Voyager Marti,J,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
6. Olimpia travel L,M,M,J,V,S,D De la 60€ (microbus) Vezi Oferta!
7. Lauer L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
8. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
9. Dany Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
10. Meyer & Meyer L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Belgia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 99€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
3. Olimpia Travel Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Eurofratello L,M,V, S De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Olanda| Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 100€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
3. Atlassib Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Tarile Baltice |Vezi oferta!
Nume Companie Orar Pret Rezerva
Romfour Tur Joi si Duminica (la 2 saptamani) De la 130€ Vezi Oferta!
×

Logo Firma

Nume Firma

 • Eurolines Romania

Orar

 • L,M,M,J,V,S
  Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata

Rating

Pret

 • De la 70€

Dotari

 • Priza Aer Conditionat Wifi
×