Transport international de persoane Romania – Danemarca

Tot ce trebuie sa stiti despre transportul de persoane cu autocarul pe ruta Romania – Danemarca

Danemarca este una dintre cele mai mici tari din Europa, dar acest lucru nu-i umbreste cu nimic statutul de destinatie foarte importanta pentru firmele care se ocupa cu transportul international de persoane cu autocarul in Europa. Acest statut este dat in principal de cei peste 10000 de romani care muncesc in aceasta tara, dar si de numarul mare de turisti care folosesc autocarul pe ruta Romania – Danemarca cu scopul de a vizita frumusetile acestei tari.

Sub denumirea oficiala de Regatul Danemarcei, acest stat este membru al Uniunii Europene, ceea ce inseamna ca romanii pot calatori si pot munci in Danemarca fara prea multe restrictii. Cu toate acestea, va recomandam sa cititi cu atentie informatiile de pe aceasta pagina pentru a va asigura o calatorie lipsita de peripetii.

Curse Scandinavia | Vezi Oferta
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 130€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti De la 150€ Vezi Oferta!
3. Eurofratello Miercuri De la 140€ Vezi Oferta!
4. Comati-PSG Marti si Sambata De la 120€ Vezi Oferta!

cta

Destinatii Populare Danemarca

copenhaga

Curse Romania – Copenhaga

cta

aarhus

Curse Romania – Aarhus

cta

Odense

Curse Romania – Odense

cta

Aalborg

Curse Romania – Aalborg

cta

Vejle

Curse Romania – Vejle

cta

Kolding

Curse Romania – Kolding

cta

Horsens

Curse Romania – Horsens

cta

Vejle

Curse Romania – Randers

cta

aarhus

Curse Romania – Aarhus

cta

suitcaseLimita pentru bagajele permise in autocar pe ruta Romania – Danemarca

Daca v-ati hotarat sa alegeti transportul international cu autocarul pe ruta Romania – Danemarca este important sa aveti in vedere toate aspectele implicate de aceasta calatorie. Unul dintre cele mai importante dintre acestea este respectarea restrictiilor legate de bagaje.

 1. Cele mai multe firme de transport permit fiecarui pasager sa dispuna la bordul autocarului de unul sau doua bagaje mari care nu trebuie sa depaseasca greutatea de 40-50 de kilograme (impreuna, daca sunt doua). Aceste bagaje vor fi depozitate in compartimentul special amenajat din cala.
 2. Pe langa bagajul mare, fiecarui pasager ii mai este permis sa dispuna in interiorul compartimentului de calatorie de un bagaj de mana care trebuie sa contina doar lucruri esentiale pentru o calatorie placuta: alimente, bauturi racoritoare, medicamente, documente etc.
 3. Unele companii de transport vor oferi pasagerilor si sansa de a depasi aceste limitari legate de bagaje prin plata unei taxe care poate fi cuprinsa intre 1 si 2 Euro pentru fiecare kilogram extra. Evident, acest lucru depinde in mare masura de spatiul disponibil in autocar.

Dat fiind faptul ca cifrele de mai sus sunt orientative, va recomandam sa luati legatura cu firma de transport pe care ati ales-o pentru a afla care sunt restrictiile sale in aceasta privinta. Astfel veti sti ce reguli si limite trebuie sa respectati.

icon (3) interfaceRestrictii privind bunurile transportate la intrarea in Danemarca

Dupa ce v-ati lamurit cu privire la numarul si greutatea bagajelor pe care aveti voie sa le transportati in Danemarca, este timpul sa aflati si regulile privind tipul bunurilor pe care le puteti lua cu dvs in aceasta calatorie. Transportul international de persoane pe ruta Romania – Danemarca trebuie sa se supuna unor reguli pe care va recomandam sa le cunoasteti si sa le respectati.

interface

Cantitati maxime permise ale produselor din tutun

Nu transportati mai mult de:

 • 800 de tigari
 • 400 de tigari de foi (maxim 3 grame fiecare)
 • 200 de trabucuri
 • 1 kilogram de tutun

icon (3)

Cantitati maxime permise ale bauturilor alcoolice

Asigurati-va ca nu aveti in bagaje mai mult de:

 • 10 litri de bauturi alcoolice cu o concentratie mai mare de 22%
 • 20 litri de bauturi alcoolice cu o concentratie mai mica de 22%
 • 90 litri de vin
 • 60 de litri de vin spumant
 • 110 litri de bere

Toate cantitatile de mai sus pot fi confiscate imediat de catre autoritatile daneze daca acestea suspecteaza ca urmeaza sa le folositi in scop comercial. Asigurati-va asadar ca bunurile pe care le transportati nu trezesc suspiciuni la granita printr-o cantitate prea mare.

icon (1)Alte informatii si restrictii pentru bunurile permise in Danemarca

Tineti cont si de urmatoarele restrictii:

 • Numerarul pe care il transportati asupra dvs nu este supus niciunei reglementari, tinand cont ca atat Romania cat si Danemarca sunt tari membre ale Uniunii Europene. Cu toate acestea, va recomandam sa nu transportati o suma mare de bani in numerar asupra dvs, indiferent de scopul vizitei, pentru a va asigura ca nu deveniti victima unei infractiuni.
 • Medicamentele de care dispuneti in bagajele dvs la intrarea in Danemarca trebuie sa fie strict pentru uz personal. In cazul in care cantitatea acestora trezeste suspiciuni autoritatilor vamale exista riscul ca medicamentele dvs sa fie confiscate. De asemenea, va recomandam sa aveti asupra dvs o reteta sau un act justificativ pentru produsele medicamentoase pe care le transportati.
 • Imbracamintea sau accesoriile facute din piele sau blana apartinand animalelor protejate prin lege vor avea nevoie de autorizatii speciale.
 • Nu transportati mai mult de 10 kilograme de carne, lapte sau produse lactate originare din Croatia, Insulele Feroe, Groenlanda sau Islanda.

business (2)Documentele necesare calatoriei pe ruta Romania – Danemarca

Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Danemarca, dar este important sa aveti asupra dvs urmatoarele documente:

 • Pasaport sau carte de identitate valabila
 • Biletul de calatorie
 • Asigurarea medicala sau/si de sanatate (optional, dar recomandat)

clockDurata medie de calatorie cu autocarul in cursele Romania – Danemarca

Deoarece nu putem stabili durata exacta a calatoriei pe care urmeaza s-o intreprindeti (dat fiind faptul ca nu cunoastem orasele de plecare si destinatie) vom incerca in cele ce urmeaza sa stabilim o durata medie a unei calatorii cu autocarul intre Romania si Danemarca tinand cont de distanta dintre capitala Bucuresti si cele mai importante orase din tara de destinatie: Copenhaga, Abenra, Kolding, Svendborg, Odense, Aarhus, Vejle si Randers.

 • Bucuresti – Copenhaga: 25 h
 • Bucuresti – Abenra: 23 h
 • Bucuresti – Kolding: 24 h
 • Bucuresti – Svendborg: 25 h
 • Bucuresti – Odense: 25 h
 • Bucuresti – Vejle: 24 h
 • Bucuresti – Randers: 25 h

Putem afirma, asadar, ca durata medie intre cele doua tari in ceea ce priveste transportul de persoane international cu autocarul este de 24,5 ore. Va recomandam, insa, sa cereti informatii mai precise de la compania de transport pe care ati ales-o pentru a putea afla cu exactitate cat timp va dura calatoria dvs.

Sfaturi utile pentru cursele cu autocarul pe ruta Romania – Danemarca

Tineti cont de sfaturile de mai jos si nu neglijati nici un aspect al calatoriei dvs pentru a va asigura un drum cat mai placut si mai confortabil.

Aveti grija de documentele dvs

pasaportActele pe care le transportati si care va asigura intrarea in Danemarca trebuie sa se afle in centrul atentiei dvs. Va recomandam sa faceti si copii acestor documente, pe care sa le pastrati intr-un loc diferit de cele originale.

Achizitionati o asigurare medicala si/sau de calatorie

people (1)Chiar daca nu o veti folosi niciodata, o asigurare de sanatate si una de calatorie va vor ajuta sa calatoriti fara griji, stiind ca toate aspectele negative vor fi despagubite in caz de nevoie.

Planuiti-va din timp aspectele calatoriei

timeEste important sa va achizitionati din timp biletul, sa alegeti cu atentie firma de transport si sa nu intarziati la imbarcare.  Aranjamentele de pe ultima suta de metri s-ar putea sa lase loc de greseli care v-ar putea strica buna desfasurare a calatoriei.

Familiarizati-va cu regulile firmei de transport

peaceOrice companie are mai multe reguli pe care va trebui sa le respectati pentru ca atat dvs cat si ceilalti pasageri sa aveti parte de o calatorie cat mai confortabila. Aceste reguli interzic, de cele mai multe ori, consumul de bauturi alcoolice, fumatul in compartimentul de calatorie sau manifestari violente la adresa altor pasageri.

Pastrati dovada achizitiei bunurilor transportate

business (1)Fie ca vorbim de chitante sau de facturi, este foarte posibil ca autoritatile vamale sa va ceara dovada achizitiei bunurilor pe care le transportati, mai ales daca tipul sau cantitatea acestora ridica semne de intrebare. Va recomandam asadar sa nu uitati aceste documente atunci cand plecati la drum, pentru a le putea folosi in caz de nevoie.

Transportul international de persoane pe ruta Romania – Danemarca cu autocarul va fi o experienta placuta si confortabila pentru dvs, dupa cum prea bine stiti in cazul in care ati mai folosit acest serviciu pana acum. Preturile mici si confortul sporit oferit de companiile de transport rivalizeaza cu serviciile aeriene, motiv pentru care un numar foarte mare de persoane apeleaza la aceasta solutie. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inarmati cu informatiile folositoare de mai sus.

Transport persoane Italia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti si Vineri De la 80€ Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 70€ Vezi Oferta!
4. Saiztur L,M,M,J,V,S,D De la 60€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Anglia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur M,J,V,S,D De la 95€ Vezi Oferta!
3. Atlassib V,D De la 11 £ Vezi Oferta!
4. National Express (Transfer Aeroport) L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
5. Olimpia Travel J,D De la 80 £ Vezi Oferta!
6. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
7. Nicktrans Duminica De la 80 £ Vezi Oferta!
8. Latino Express L,M,M,J,V,S,D De la 80€ Vezi Oferta!
×
Coletarie Internationala | Alege cele mai bune oferte
Pozitia Nume Companie Pret Rezerva
1. Eurolines 1,5€/kg Vezi Oferta!
2. Romfour-Tur 1€/kg Vezi Oferta!
3. Atlassib 1€/kg Vezi Oferta!
4. Comati PSG 1,5€/kg Vezi Oferta!
5. Eurofratello 1,5€/kg Vezi Oferta!
6. Latino Express 1,5€/kg Vezi Oferta!
7. Gil Trans 1,5€/kg Vezi Oferta!
8. CrespoCom 1,5€/kg Vezi Oferta!
×
Curse Scandinavia | Vezi Oferta
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 130€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti De la 150€ Vezi Oferta!
3. Eurofratello Miercuri De la 140€ Vezi Oferta!
4. Comati-PSG Marti si Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Franta-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (direct la adresa) Vezi Oferta!
3. Alexa Trans Joi si Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Atlassib L,M,S De la 90€ Vezi Oferta!
5. Nicktrans Joi si Vineri De la 90€ Vezi Oferta!
6. Olimpia Travel Sambata De la 90€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Germania-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ ( La adresa) Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 85€ Vezi Oferta!
4. Yani Travel L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
5. Elle Voyager Marti,J,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
6. Olimpia travel L,M,M,J,V,S,D De la 60€ (microbus) Vezi Oferta!
7. Lauer L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
8. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
9. Dany Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
10. Meyer & Meyer L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Belgia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 99€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
3. Olimpia Travel Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Eurofratello L,M,V, S De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Olanda| Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 100€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
3. Atlassib Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Tarile Baltice |Vezi oferta!
Nume Companie Orar Pret Rezerva
Romfour Tur Joi si Duminica (la 2 saptamani) De la 130€ Vezi Oferta!
×

Logo Firma

Nume Firma

 • Eurolines Romania

Orar

 • L,M,M,J,V,S
  Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata

Rating

Pret

 • De la 70€

Dotari

 • Priza Aer Conditionat Wifi
×