Transport international de persoane Romania – Olanda

Tot ce trebuie sa stii despre transportul de persoane pe ruta Romania – Olanda

Olanda este una dintre cele mai importante destinatii pentru firmele care se ocupa cu transportul international de persoane in Europa. Numarul mare de turisti care calatoresc anual, dar si reprezentantii diasporei romane din aceasta tara aleg de cele mai multe ori autocarul atunci cand calatoresc pe ruta Romania – Olanda. Aceasta alegere se bazeaza pe avantajele ce tin de costurile reduse si confortul sporit pe care il ofera transportatorii.

Cunoscuta si sub denumirea de Tara Lalelelor, Olanda este gazda a circa 17000 de romani care muncesc intre hotarele sale, conform cifrelor din 2012 legate de diaspora romana. Chiar daca nu este la fel de populara precum Spania, Italia, Anglia sau Germania, Olanda ramane in continuare o atractie turistica importanta si o alegere usor de facut pentru conationalii nostri care cauta locuri de munca bine platite in strainatate.

Transport persoane Olanda| Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 100€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
3. Atlassib Sambata De la 120€ Vezi Oferta!

cta

Destinatii Populare Olanda

Curse Romania – Amsterdam

cta

Rotterdam

Curse Romania – Rotterdam

cta

Haga

Curse Romania – Haga

cta

Curse Romania – Eindhoven

cta

Gronningen

Curse Romania – Gronningen

cta

Utrecht

Curse Romania – Utrecht

cta

Tillburg

Curse Romania – Tillburg

cta

Breda

Curse Romania – Breda

cta

Curse Romania – Amsterdam

cta

suitcaseLimite pentru bagajele permise in autocar pe ruta Romania – Olanda

Va recomandam sa luati legatura cu operatorul pe care l-ati ales pentru calatoria dvs pentru a afla informatii precise despre limita numarului si greutatii bagajelor permise la bordul autocarului, deoarece ele difera de la o companie la alta.

Chiar si asa, insa, va vom prezenta mai jos cateva informatii orientative despre aceste limite, cu scopul de a va ajuta sa pregatiti mai bine planurile calatoriei, inca dinainte de a va face o rezervare sau de a cumpara biletul.

 1. Cele mai multe companii de transport international de persoane cu autocarul intre Romania si Olanda nu permit mai mult de doua bagaje de cala pentru fiecare calator. Impreuna, aceste doua bagaje nu trebuie sa depaseasca greutatea de 40-50 kilograme. Desigur, chiar daca va luati un singur bagaj de cala, restrictia de greutate ramane la fel.
 2. Impreuna cu bagajele de cala veti mai putea lua cu dvs in compartimentul de calatorie al autocarului, un singur bagaj de mana care nu trebuie sa depaseasca limita de 5 kilograme. De regula, acesta trebuie sa contina lucruri de folos pe parcursul calatoriei, precum mancare, bautura, medicamente, documente etc.
 3. Majoritatea companiilor de transport ofera, in limita locurilor disponibile in autocar, posibilitatea de a depasi numarul sau greutatea admisa a bagajelor in schimbul unei taxe. Aceasta taxa nu depaseste de obicei 1,5 euro / kilogram extra.

Din nou, insa, va recomandam sa obtineti aceste informatii de la compania de transport atunci cand achizitionati sau rezervati biletul de calatorie. In acest fel va veti asigura ca aceste restrictii corespund cu planurile dvs.

icon (3) interfaceBunuri permise sau interzise la intrarea in Olanda

Atunci cand urmeaza sa intrati in Olanda calatorind cu autocarul din Romania este deosebit de important sa cunoasteti restrictiile care vizeaza continutul bagajelor dvs. Cititi informatiile de mai jos si asigurati-va ca va incadrati in limitele legale inainte de a porni la drum.

interface

Restrictii privind produsele din tutun

Nu transportati mai mult de:

 • 800 de tigari
 • 400 de tigari de foi (maxim 3 grame fiecare)
 • 200 de trabucuri
 • 1 kilogram de tutun

icon (3)

Restrictii privind alcoolul

Nu transportati mai mult de:

 • 10 litri de bauturi alcoolice cu o concentratie mai mare de 22%
 • 20 litri de bauturi alcoolice cu o concentratie mai mica de 22%
 • 90 de litri de vin
 • 69 de litri de vin spumant
 • 110 litri de bere

Orice depaseste aceste cantitati poate fi considerat suspect de comercializare de catre autoritatile olandeze si poate fi, asadar, confiscat la intrarea in tara.

ierdere sau sustragere a acestora.

icon (1)Alte informatii de care trebuie sa tineti cont la intrarea in Olanda

Exista si alte restrictii puse in efect de catre autoritatile vamale olandeze pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a nu intampina probleme la intrarea in Olanda.

 • Nu transportati carne, lapte sau produse care contin aceste alimente originare din tarile care nu fac parte din Uniunea Europeana. Exceptie fac Andorra, Croatia, Insulele Feroe, Groenlanda si Islanda.
 • Nu transportati specii protejate de pasari sau alte animale, dar nici bunuri protejate prin lege, precum carapace de testoasa, piele de reptila, lemn din padurile Amazoniene sau fildes.
 • Parfumurile, produsele cosmetice, ceasurile, electronicele, obiectele din piele sau bijuteriile sunt permise doar in cantitati rezonabile pentru uzul personal. Asigurati-va ca nu transportati lucruri in cantitati care parea suspecte autoritatilor olandeze.
 • Armele, munitia, bunurile contrafacute, narcoticele si antichitatile sunt interzise si vor fi confiscate de catre autoritatile vamale.
 • Nu exista restrictii legate de numerarul pe care il puteti avea cu dvs, dat fiind faptul ca se calatoreste in interiorul Uniunii Europene. Va recomandam insa sa nu purtati asupra dvs sume mari de bani in numerar pe parcursul calatoriei.

icon (2)Documentele necesare calatoriei cu autocarul pe ruta Romania – Olanda

Transportul international de persoane pe ruta Romania – Olanda cu autocarul se supune acelorasi reguli precum orice alte mijloace de calatorie (avion, masina personala etc) intre tari ce fac parte din Uniunea Europeana.

Iata care sunt documentele de care veti avea nevoie pentru a intra in Olanda:

 • Pasaport sau carte de identitate valabila (obligatorie cel putin una dintre ele)
 • Biletul de calatorie achizitionat de la compania de transport
 • Asigurare medicala sau de calatorie (optional)
 • Documente doveditoare pentru achizitia bunurilor pe care le transportati (facturi, chitante etc)

Singurul document pe care autoritatile vi-l vor cere cu siguranta la vama este cartea de identitate sau pasaportul, dar e bine sa tineti toate documentele dvs la indemana in caz de nevoie. De asemenea, tineti cont si de faptul ca actele de identitate trebuie sa fie valabile si in stare buna, lipsite de deteriorari de orice natura.

clockDurata medie de calatorie cu autocarul in cursele Romania – Olanda

Nu va putem spune cu certitudine cat va dura calatoria dvs cu autocarul intre Romania si Olanda deoarece aceasta informatie este dependenta strict de orasul de plecare si cel de destinatie. Va vom putea oferi totusi informatii orientative despre aceasta durata in functie de distantele dintre capitala Bucuresti si cele mai populare orase din Olanda, care sunt urmatoarele: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Haga, Utrecht, Groningen, Breda, Haarlem.

 • Bucuresti – Amsterdam: 24 h
 • Bucuresti – Eindhoven: 23 h
 • Bucuresti – Rotterdam: 24 h
 • Bucuresti – Haga: 24 h
 • Bucuresti – Utrecht: 23 h
 • Bucuresti – Groningen: 22 h
 • Bucuresti – Breda: 23 h
 • Bucuresti – Haarlem: 24 h

Bazandu-ne astfel pe cifrele de mai sus, putem spune ca durata medie de calatorie intre Romania si Olanda cu autocarul este de 23 de ore. Solicitati informatii mai precise de la compania de transport pe care ati ales-o pentru aceasta calatorie.

Sfaturi utile pentru cursele Romania – Olanda

Nu intarziati la imbarcare

romania-germaniaEste foarte important sa cunoasteti si sa respectati ora de plecare pentru a nu intarzia la imbarcare. Operatorii nu vor intarzia plecarea autocarului daca anumiti calatori vor ajunge mai tarziu decat se specifica pe biletul de calatorie, deoarece programul trebuie respectat.

Aveti grija de documente

pasaportToate documentele pe care le aveti cu dvs s-ar putea sa se dovedeasca folositoare, motiv pentru care va recomandam sa le pastrati in siguranta de-a lungul calatoriei si chiar sa faceti copii la ele, pe care sa le tineti separat de originale.

Cunoasteti si respectati regulile interne ale companiei de transport

business (2)Orice firma care se ocupa cu transportul de persoane international dispune de o serie de reguli pe care calatorii trebuie sa le cunoasca si sa le respecte. Aceste reguli au rolul de a asigura tuturor pasagerilor o calatorie cat mai confortabila si sigura. De cele mai multe ori, se interzice fumatul in cabina, consumul de alcool in timpul calatoriei (chiar si in pauzele de pe traseu) sau comportamentele violente de orice natura (fizica sau verbala) la adresa altor pasageri sau angajatilor companiei.

Planuiti din timp calatoria

timeFaceti planurile de calatorie din timp si rezervati-va sau achizitionati-va biletul cu cel putin cateva zile inainte de plecare. Ruta Romania – Olanda este destul de aglomerata, iar riscul sa nu gasiti loc disponibil de pe o zi pe alta este foarte mare, in special in perioada sarbatorilor.

Pastrati chitantele bunurilor transportate

business (1)Exista posibilitatea ca la intrarea in Olanda sa vi se ceara sa dovediti achizitia bunurilor pe care le transportati daca cantitatea sau tipul acestora trezesc suspiciuni autoritatilor vamale. Pentru aceasta eventualitate este recomandat sa pastrati toate facturile, chitantele si bonurile asupra dvs.

Nu ezitati sa alegeti transportul de persoane cu autocarul daca doriti sa calatoriti pe ruta Romania – Olanda sau in alte tari de pe continentul nostru, deoarece avantajele financiare sunt importante, iar confortul nu este cu nimic mai prejos decat cel oferit de companiile aeriene. Tot ce trebuie sa faceti este sa va pregatiti din timp calatoria pentru a nu intampina neplaceri pe drum.

Transport persoane Italia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti si Vineri De la 80€ Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 70€ Vezi Oferta!
4. Saiztur L,M,M,J,V,S,D De la 60€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Anglia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur M,J,V,S,D De la 95€ Vezi Oferta!
3. Atlassib V,D De la 11 £ Vezi Oferta!
4. National Express (Transfer Aeroport) L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
5. Olimpia Travel J,D De la 80 £ Vezi Oferta!
6. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
7. Nicktrans Duminica De la 80 £ Vezi Oferta!
8. Latino Express L,M,M,J,V,S,D De la 80€ Vezi Oferta!
×
Coletarie Internationala | Alege cele mai bune oferte
Pozitia Nume Companie Pret Rezerva
1. Eurolines 1,5€/kg Vezi Oferta!
2. Romfour-Tur 1€/kg Vezi Oferta!
3. Atlassib 1€/kg Vezi Oferta!
4. Comati PSG 1,5€/kg Vezi Oferta!
5. Eurofratello 1,5€/kg Vezi Oferta!
6. Latino Express 1,5€/kg Vezi Oferta!
7. Gil Trans 1,5€/kg Vezi Oferta!
8. CrespoCom 1,5€/kg Vezi Oferta!
×
Curse Scandinavia | Vezi Oferta
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 130€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti De la 150€ Vezi Oferta!
3. Eurofratello Miercuri De la 140€ Vezi Oferta!
4. Comati-PSG Marti si Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Franta-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (direct la adresa) Vezi Oferta!
3. Alexa Trans Joi si Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Atlassib L,M,S De la 90€ Vezi Oferta!
5. Nicktrans Joi si Vineri De la 90€ Vezi Oferta!
6. Olimpia Travel Sambata De la 90€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Germania-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ ( La adresa) Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 85€ Vezi Oferta!
4. Yani Travel L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
5. Elle Voyager Marti,J,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
6. Olimpia travel L,M,M,J,V,S,D De la 60€ (microbus) Vezi Oferta!
7. Lauer L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
8. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
9. Dany Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
10. Meyer & Meyer L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Belgia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 99€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
3. Olimpia Travel Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Eurofratello L,M,V, S De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Olanda| Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 100€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
3. Atlassib Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Tarile Baltice |Vezi oferta!
Nume Companie Orar Pret Rezerva
Romfour Tur Joi si Duminica (la 2 saptamani) De la 130€ Vezi Oferta!
×

Logo Firma

Nume Firma

 • Eurolines Romania

Orar

 • L,M,M,J,V,S
  Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata

Rating

Pret

 • De la 70€

Dotari

 • Priza Aer Conditionat Wifi
×