Transport international de persoane Suedia-Romania

Transport international de persoane cu autocarul pe ruta Suedia – Romania

Suedia este una dintre cele mai atractive tari din nordul Europei pentru romanii care isi cauta de lucru in aceasta regiune a continentului nostru. Aceasta atractie este lesne de inteles datorita frumusetii acestui stat, nivelului de trai de aici si a salariilor mari de pe piata muncii. Chiar daca Suedia este situata destul de departe de Romania exista mai mult de 21000 de conationali care lucreaza intre hotarele acestei tari.

Acest numar, e adevarat, nu este nici macar pe aproape la fel de important precum cel intalnit in tari precum Anglia, Spania, Italia sau Germania, dar este suficient de mare pentru ca firmele ce ofera servicii de transport cu autocarul pe ruta Suedia – Romania sa fie foarte aglomerate. Multi dintre romanii care lucreaza in Suedia aleg autocarul atunci cand se intorc acasa deoarece pot transporta mai multe bagaje decat in avion si se pot bucura de conditii de confort deosebite la preturi mult mai accesibile.

Pe langa romanii care lucreaza in Suedia mai exista si un numar mare de turisti care doresc sa viziteze atractiile turistice ale acestei tari si fac acest lucru folosind serviciile de transport cu autocarul, dus – intors. Suedia este o tara extrem de interesanta din punct de vedere turistic, iar capitala Stockholm este principalul obiectiv spre care se indreapta turistii din tara noastra. Pe langa acest oras minunat, Suedia dispune si de atractii naturale senzationale si de o istorie foarte interesanta, bogata in legende fantastice cu vikingi si nu numai.

Iata, asadar, ca nu este deloc greu de inteles de ce e important sa faceti rezervarea pentru cursele cu autocarul pe aceasta ruta cu cel putin doua saptamani inainte de ziua plecarii.

Curse Scandinavia | Vezi Oferta
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 130€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti De la 150€ Vezi Oferta!
3. Eurofratello Miercuri De la 140€ Vezi Oferta!
4. Comati-PSG Marti si Sambata De la 120€ Vezi Oferta!

cta

suitcaseLimite de greutate pentru bagajele din autocar pe ruta Suedia – Romania

Atunci cand alegeti transportul cu autocarul va veti putea bucura de limite mai mari de greutate pentru bagajele pe care le transportati decat cele impuse de companiile aeriene. Iata mai jos cateva informatii suplimentare.

 1. Fiecare pasager va avea dreptul la unul sau maxim doua bagaje mari, de cala, care nu trebuie sa depaseasca greutatea totala de 40 de kilograme. Acestea sunt bagajele care isi vor gasi loc in cala autocarului sau in remorca acestuia. Cu greu veti putea umbla la ele in timpul deplasarii, motiv pentru care va recomandam sa asezati acolo lucruri de care nu veti avea nevoie pe durata calatoriei.
 2. In plus fata de bagajul de cala fiecare pasager va putea calatori la bordul autocarului cu un bagaj de mana, de mici dimensiuni, care trebuie sa aiba o greutate maxima de 5 kilograme. Este o limita suficienta pentru transportul alimentelor, bauturilor, dispozitivelor electronice, documentelor si altor obiecte de care aveti nevoie in timpul calatoriei.
 3. Daca sunteti insotiti de copii, este bine sa stiti ca cele mai multe companii de transport permit si acestora sa fie insotiti de bagaje. Astfel, copiii cu varsta mai mica de trei ani vor putea avea maxim 10 kilograme de bagaje, in timp ce copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani vor putea avea dreptul la 25 kilograme de bagaje.
 4. Daca limitele impuse de catre compania de transport nu sunt suficiente pentru ce aveti dvs nevoie, veti putea sa le depasiti in schimbul unei taxe de circa 1-2 Euro pentru fiecare kilogram in plus. Acest lucru va fi posibil, totusi, in conditiile in care va mai exista loc in autocar dupa ce pasagerii isi vor imbarca bagajele gratuite.

Retineti faptul ca toate aceste informatii au caracter orientativ si ele nu sunt valabile pentru toate companiile de transport care efectueaza curse pe ruta Suedia – Romania. Fiecare firma este libera sa-si seteze propriul set de reguli, motiv pentru care va incurajam sa discutati aceste informatii in prealabil cu reprezentantii companiei inainte de a rezerva sau cumpara biletul de calatorie.

clockDurata medie a unei calatorii cu autocarul intre Suedia si Romania

Durata medie a unei calatorii cu autocarul intre Suedia si Romania poate fi determinata in functie de distantele dintre cele mai importante orase de plecare suedeze si capitala Romaniei, Bucuresti.

 • Stockholm – Bucuresti: 32 h
 • Malmo – Bucuresti: 26 h
 • Helsingborg – Bucuresti: 27 h
 • Solvesborg – Bucuresti: 27 h
 • Falkenberg – Bucuresti: 28 h
 • Goteborg – Bucuresti: 29 h
 • Jonkoping – Bucuresti: 28 h

Iata, asadar, ca durata medie de calatorie intre cele doua tari este de 28,2 ore. Este cu siguranta una dintre cele mai lungi curse europene pentru companiile care ofera servicii de transport international cu autocarul, dar conditiile moderne de care va veti bucura va vor oferi o calatorie foarte confortabila.

business (2)Documente necesare pentru calatoria intre Suedia si Romania

Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Suedia nu au nevoie de viza, dat fiind faptul ca ambele state sunt membre ale Uniunii Europene. Veti avea nevoie, insa, de cartea de identitate sau de pasaport, ambele in stare de validitate si fara deteriorari puternice. Documentele care prezinta urme de uzura ar putea crea probleme pasagerilor pe tot parcursul calatoriei, nu doar la granite.

icon (3) interfaceBunuri ce pot fi transportate pe ruta Suedia – Romania

Chiar daca transportul cu autocarul va permite sa luati cu dvs o cantitate mai mare de bunuri decat cea permisa de companiile aeriene, va trebui sa aveti grija la continutul bagajelor, pentru a nu calatori cu bunuri care incalca legile tarilor pe care le tranzitati.

Iata mai jos cateva informatii despre produsele din tutun si bauturile alcoolice de care trebuie sa tineti cont:

interface

Restrictii privind produsele din tutun:

Nu trebuie sa aveti asupra dvs mai mult de:

 • 800 de tigari
 • 400 de tigari de foi (maxim 3 grame fiecare)
 • 200 de trabucuri
 • 1 kilogram de tutun

icon (3)

Restrictii privind bauturile alcoolice:

Nu trebuie sa transportati mai mult de:

 • 10 litri de bauturi alcoolice cu concentratie mai mare de 22%
 • 20 litri de bauturi alcoolice cu concentratie mai mica de 22%
 • 90 de litri de vin
 • 60 de litri de vin spumant
 • 110 litri de bere

Retineti faptul ca fiecare dintre aceste cantitati reprezinta maximul pe care o persoana peste 18 ani il poate transporta. In cazul in care autoritatile suedeze sau romane considera ca aveti asupra dvs o cantitate de bunuri ce poate fi folosita in scopuri comerciale o vor confisca la granita. Din acest motiv va recomandam sa nu transportati mai mult decat aveti nevoie pentru uzul personal.

Alte sfaturi utile

Va invitam sa cititi si sa tineti cont si de sfaturile de mai jos pentru a va bucura de o calatorie usoara si fara peripetii intre Suedia si Romania.

Alegeti cu atentie compania de transport
icon (2)Exista multe firme care ofera servicii de transport international de persoane cu autocarul pe ruta Suedia – Romania, motiv pentru care va recomandam sa analizati mai multe optiuni inainte de a lua o decizie. Facand acest lucru va puteti asigura de faptul ca alegeti compania potrivita cu nevoile dvs, deoarece exista anumite lucruri care nu sunt valabile pentru toate firmele (exemplu: limita impusa bagajelor).
Pastrati asupra dvs chitantele bunurilor cumparate
business (1)Este o idee buna sa dispuneti de dovezile de achizitie a bunurilor pe care le transportati, deoarece acestea se pot dovedi foarte utile in cazul unui control al autoritatilor. In masura in care se poate, asadar, incercati sa pastrati asupra dvs toate chitantele si facturile necesare.
Nu intarziati la imbarcare
romania-germaniaEste foarte important sa respectati orele de plecare stabilite de compania de transport, deoarece cursele trebuie sa respecte un program pe care nu-l pot modifica din cauza pasagerilor intarziati. Acest lucru inseamna ca sunt mari sansele ca autocarul sa plece fara dvs daca nu va prezentati la timp la imbarcare. Sositi cu cel putin jumatate de ora inainte pentru a va aseza bagajele si pentru a va ocupa locul in autocar.
Respectati regulile firmei de transport
peaceVa recomandam sa cunoasteti si sa respectati regulile impuse de compania pe care ati ales-o, deoarece acestea sunt create cu scopul de a asigura tuturor pasagerilor o calatorie in cele mai bune conditii.
Aveti grija la documentele pe care le aveti asupra dvs

pasaportActele dvs se numara pe lista celor mai importante lucruri de care trebuie sa aveti grija in timpul calatoriei. Riscurile de pierdere sau sustragere a documentelor dvs ramane, in ciuda masurilor de siguranta luate de toate companiile de transport. De asemenea, e o idee buna sa faceti si copii actelor, pe care sa le pastrati intr-un loc diferit de originale.

Alegeti transportul international cu autocarul daca doriti sa calatoriti din Suedia in Romania in conditii moderne, daca aveti nevoie sa transportati bagaje mari si daca vreti sa economisiti o suma considerabila de bani.

Transport persoane Italia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti si Vineri De la 80€ Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 70€ Vezi Oferta!
4. Saiztur L,M,M,J,V,S,D De la 60€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Anglia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur M,J,V,S,D De la 95€ Vezi Oferta!
3. Atlassib V,D De la 11 £ Vezi Oferta!
4. National Express (Transfer Aeroport) L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
5. Olimpia Travel J,D De la 80 £ Vezi Oferta!
6. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 80 £ Vezi Oferta!
7. Nicktrans Duminica De la 80 £ Vezi Oferta!
8. Latino Express L,M,M,J,V,S,D De la 80€ Vezi Oferta!
×
Coletarie Internationala | Alege cele mai bune oferte
Pozitia Nume Companie Pret Rezerva
1. Eurolines 1,5€/kg Vezi Oferta!
2. Romfour-Tur 1€/kg Vezi Oferta!
3. Atlassib 1€/kg Vezi Oferta!
4. Comati PSG 1,5€/kg Vezi Oferta!
5. Eurofratello 1,5€/kg Vezi Oferta!
6. Latino Express 1,5€/kg Vezi Oferta!
7. Gil Trans 1,5€/kg Vezi Oferta!
8. CrespoCom 1,5€/kg Vezi Oferta!
×
Curse Scandinavia | Vezi Oferta
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 130€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur Marti De la 150€ Vezi Oferta!
3. Eurofratello Miercuri De la 140€ Vezi Oferta!
4. Comati-PSG Marti si Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Franta-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (direct la adresa) Vezi Oferta!
3. Alexa Trans Joi si Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Atlassib L,M,S De la 90€ Vezi Oferta!
5. Nicktrans Joi si Vineri De la 90€ Vezi Oferta!
6. Olimpia Travel Sambata De la 90€ Vezi Oferta!
×
Cele mai bune oferte la bilete de autocar pe ruta Germania-Romania
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ ( La adresa) Vezi Oferta!
3. Atlassib L,M,M,J,V,S,D De la 85€ Vezi Oferta!
4. Yani Travel L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
5. Elle Voyager Marti,J,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
6. Olimpia travel L,M,M,J,V,S,D De la 60€ (microbus) Vezi Oferta!
7. Lauer L,M,M,J,V,S,D De la 75€ Vezi Oferta!
8. Viotur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
9. Dany Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ (La adresa) Vezi Oferta!
10. Meyer & Meyer L,M,M,J,V,S,D De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Belgia-Romania | Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines L,M,M,J,V,S,D De la 99€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 110€ Vezi Oferta!
3. Olimpia Travel Duminica De la 90€ Vezi Oferta!
4. Eurofratello L,M,V, S De la 90€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Olanda| Vezi oferta!
Pozitia Nume Companie Orar Pret Rezerva
1. Eurolines Joi De la 100€ Vezi Oferta!
2. Romfour Tur L,M,M,J,V,S,D De la 120€ Vezi Oferta!
3. Atlassib Sambata De la 120€ Vezi Oferta!
×
Transport persoane Tarile Baltice |Vezi oferta!
Nume Companie Orar Pret Rezerva
Romfour Tur Joi si Duminica (la 2 saptamani) De la 130€ Vezi Oferta!
×

Logo Firma

Nume Firma

 • Eurolines Romania

Orar

 • L,M,M,J,V,S
  Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata

Rating

Pret

 • De la 70€

Dotari

 • Priza Aer Conditionat Wifi
×